Із поверненням додому тернопільських бійців вітатиме Руслана

3-го травня у Тернополі відбудеться урочиста хода військових з нагоди повернення 44-ої окремої артилерійської бригади із зони АТО. Військовослужбовці пройдуть центральними вулицями міста з бойовим прапором на Театральний майдан.

 

Хода військових розпочнеться об 11:20 годині від КПП військової частини за маршрутом: вул. Крушельницької – Замкова – Руська – бульвар Шевченка, Театральний майдан.

 

Урочисті заходи на Театральному майдані відбудуться о 12:00 годині. Святковий концерт з нагоди повернення захисників у пункт постійної дислокації для всіх присутніх розпочнеться о 14:30 годині. Виступатиме на сцені та вітатиме військових із поверненням додому Народна артистка України Руслана Лижичко.

 

Взяти участь у заході може кожен бажаючий. Повідомляє 44 окрема артилерійська бригада. У кого не буде змоги долучитись до заходу дійство транслюватиметься у прямому ефірі на першому інтернет-телебаченні Тернопільщини за посиланням: https://www.facebook.com/mediator.te.ua/. 

 

Попередня стаття

У Тернополі затримали любителя елітних парфумів

Наступна стаття

Чотирьох тернополян судитимуть за ухилення від призову на строкову службу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.