Молодь з Європи молилась перед Зарваницькою Чудотворною іконою

Кілька тисяч молодих паломників з Європи молилися перед Чудотворною Іконою Зарваницької Матері Божої, яку нещодавно коронував Святіший Отець Папа Франциск. Відбулася регіональна зустріч Тезе у Львові.

 

У кінцевий молитві, яку очолив Преосвященний Владика Володимир, єпископ-помічник Львівський, поручив усю молодь, що зібралася на цю зустріч, під опіку Зарваницької Матері Божої.

 

Ця регіональна зустріч Тезе є унікальною нагодою для України, а зокрема для нашої УГКЦ, щоб поділитися з молоддю Європи нашою культурою та духовністю. Рівно ж унікальним осередком духовності нашої УГКЦ є Марійський духовний центр «Зарваниця», котрий входить до двадцяти найбільших Марійських центрів Європи.

 

Зважаючи на те, що не всі учасники Тезе матимуть нагоду цього року відвідати Зарваницю, Високопреосвященний архиєпископ і митрополит Кир Василій (Семенюк) благословив, щоби молодь з усієї Європи мала можливість провести свою екуменічну молитву перед Чудотворною Іконою Зарваницької Матері Божої. Повідомляє Zarvanytsya.org.ua. 

Попередня стаття

У Тернополі ремонтують дорогу на проспекті Злуки

Наступна стаття

У Тернополі горіла парковка для автомобілів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.