На Тернопільщину насувається аномальна спека

Суху сонячну погоду з сильним вітром передбачають на Тернопільщині цими днями. За пронозами Укргідрометеоцентру, упродовж тижня можлива аномальна спека. Спекотній погоді сприятиме антициклон, який визначатиме погодні умови на Тернопільщині у перші дні травня.

«У західному регіоні південний вітер сприятиме підвищенню стовпчиків термометрів. Упродовж цього тижня передбачається тепла, сонячна погода. Максимальна температура повітря сягатиме тридцяти градусів тепла.  Вітер південний, місцями південно-східний 7 – 12 метрів за секунду, часом пориви вітру. Нічні температурні показники: 8 – 13 градусів тепла; денні 24 – 30 градусів вище нуля. Найближчими днями опадів не передбачається», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

За попередніми прогнозами метеорологів, спекотна погода протримається, як мінімум, до кінця тижня. Температурні показники перевищуватимуть норму на  2 – 3 градуси.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

На Тернопільщині в АТОвця вилучили 87 набоїв

Наступна стаття

Тепер це мій улюблений гурт, – тернополяни, які виграли квитки на гурт «Без Обмежень»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.