У Зарваниці відбулася проща родин загиблих військовослужбовців

На Тернопільщині у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулася дводенна проща родин загиблих військовослужбовців “Його ранами ми зцілилися”. Духовний супровід для паломників здійснив отець Володимир Мальчин.

 

У суботу для учасників прощі відслужили Акафіст у парафіяльній церкві Пресвятої Трійці і Покрови Пресвятої Богородиці. Опісля відбулися похід зі свічками до чудотворного місця та Молебень.

 

У неділю, 29 квітня усі паломники взяли участь у Божественній Літургії в Соборі Зарваницької Матері Божої, яку очолив отець мітрат Дмитро Квич. Після Богослужіння прочани процесійно ходою відправилися до каплиці над джерелом, де відбулося освячення води, а також Хресна дорога. Повідомляє Zarvanytsya.org. 

Попередня стаття

На дорогах Тернопільщини поліціянти з собаками перевіряють автівки (Відео)

Наступна стаття

У Бережанах жінку пограбували на власному подвір’ї

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.