Чортківського прокурора звинувачують у скоєнні ДТП

Фото ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок.

Прокурор Чортківської місцевої прокуратури О.О. Гринюк, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впоравшись із керуванням свого автомобіля марки Mitsubishi чорного кольору, здійснив наїзд на кільце автомобільної дороги по вул. Ягільницька у Чорткові. Подія трапилась близько 23:00 год. 2 травня 2018 року, – йдеться у повідомленні на сторінці ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок.  

 

У тексті повідомленні також йдеться: “Найцікавіше, що постраждав в цьому ДТП пасажир на передньому сидінні, з яким Гринюк того вечора випивав, а був це начальник слідчого відділу Чортківського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області В.М. Василик. Внаслідок аварії у нього діагностували перелом 12-го хребця хребта. Очевидці стверджують, що з самого початку на місце події прибуло що найменше 15 працівників патрульної поліції Чортківського ВП та вся прокурорська та ментовска свита. У В.М. Василика були настільки сильні болі що він не міг сидіти, його довелось покласти на землю.

Прокурора доставили у місцеву лікарню, де надали першу медичну допомогу, тим часом, поліціянт Василик перебуває в лікарні, його готують до операції. Лікарі Чортківської лікарні тихо говорять, що від Гринюка О.О. тхнуло алкоголем, але, як стверджують наші джерела, кров на аналіз здавав не Гринюк. Отож, експертиза скоріш за все нічого не покаже.

Місцеві поліціянти активно проводять розслідування, адже за цим фактом вже порушено кримінальне провадження. Напевне, у Гринюка все буде добре.

P.S. Авто прокурора з місці ДТП в коментах.”, – йдеться у повідомленні на сайті ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок.  

Фото ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок.
Попередня стаття

У Тернополі водій-правопорушник спробував підкупити патрульних (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловіки незаконно видобували камінь

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.