Героям слава! – на вулицях Тернополя військовослужбовців вітають школярі


У Тернополі відбувається грандіозна хода військових з нагоди повернення 44-ої окремої артилерійської бригади із зони АТО. Це – вперше від початку російської агресії вся бригада з технікою та особовим складом повернулася додому.

 

Хода розпочалася від КПП військової частини і зупиниться на Театральному майдані, де триватимуть урочистості. Військових радісно вітають жителі та гості міста. Люди одягнені святково – у вишиваних сорочках, з жовто-блакитними кульками у руках. Обабіч вулиць їх вітають також школярі та голосно вигукують “Героям слава!”.

– Ми прийшли підтримати героїв України, підтримуємо їх та хвилюємось», – каже учень місцевої загальноосвітньої школи №18 Олександр.

 

З хвилюванням в очах за дійством спостерігає тернополянка Надія. Жінка зізнається, її чоловік зараз проходить службу на Сході.

– «Мій чоловік раніше також перебував в зоні АТО. На щастя, повернувся звідти живим та неушкодженим. Зараз служить в Білгород-Дністровську.», – розповідає дружина військовослужбовця Надія.

 

Серед крокуючих в урочистій ході військовослужбовців є ще зовсім молоді чоловіки та жінки.

– «Важко служити, але захотілося допомогти, частинку хотілося віддати країні. Служу з 2016 року, задоволена першим поверненням додому. Зустрічає мене восьмирічна донечка Юлічка.», – каже військовослужбовець Світлана.

 

Грандіозну ходу військових Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО. Слідкуйте за нашими ефірами, аби бачити події зсередини.

 

Попередня стаття

Урочистою ходою Тернополем йдуть артилеристи (НАЖИВО)

Наступна стаття

Сотні тернопільських військовослужбовців отримали нагороди та відзнаки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.