Сотні тернопільських військовослужбовців отримали нагороди та відзнаки


У Тернополі відбулася урочиста хода військових з нагоди повернення 44-ої окремої артилерійської бригади із зони АТО. Вперше від початку російської агресії вся бригада з технікою та особовим складом повернулася додому.

 

Зараз тисячна колона військовослужбовців вишикувалася на Театральному майдані. Їх вітають представники влади і духовенства, військові командири і всі небайдужі тернополяни. Захисникам вручають почесні граматоти, відзнаки та нагороди.

– Я зустрічаю всіх. Вони – наші ангели, вони нас бережуть. Нехай їм бог помагає . Щирим серцем молюся кожен день за них, вони дуже велику справу роблять, вважаю повинен був вийти кожен. Бажаю вернутися до рідних порогів, рідних дружин коханих, – каже тернополянка Галина.

 

– Приємно бачити колектив, що повернувся додому. Вдячний за ваш подвиг, за ваші дії. Дякую за ваше вміння, за захист нашої громади. Закінчилось АТО, але війна ще не закінчилась. Ми разом зможемо все подолати.», – зазначив у привітальному зверненні генерал-майор ЗСУ, командувач Оперативного командування «Захід» Олександр Павлюк. 

 

Грандіозну ходу військових та їх нагородження Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО. Слідкуйте за нашими ефірами, аби бачити події зсередини.

Попередня стаття

Героям слава! – на вулицях Тернополя військовослужбовців вітають школярі

Наступна стаття

На Тернопільщині неповнолітня втекла з дому, аби відпочивати з друзями

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.