У Тернополі діти влаштували небезпечні розваги на даху багатоповерхівки (Відео)

У Тернополі на вулиці Симоненка,2 діти влаштували небезпечні розваги. Неповнолітні вийшли на дах будинку та веселяться, – про це на своїй сторінці у Facebook напсала тернополянка Христина Єрмакова. Жінка зазначила, що бачить неповнолітніх там часто і просить впізнати учасників, яких зафіксувала на відео.

 

– Я ПРОШУ МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ! Ви знаєте де зараз ваші діти?! Тернопіль,Бам, дах будинку по вул.Симоненка,2 здається.. Друзі,колеги і всі хто у мене в друзях!… Наважилась я на цей пост,бо не сила дивитись на те,що робиться! На фото будинок напроти моїх вікон. РЕГУЛЯРНО! там на даху бачу групу дітей(можливо підлітків),але точно не дорослих,які веселяться та розважаються. Я МАМА! Щоразу дивлячись на тих дітей, істерично надзвонюю своєму! Дякувати Богу не він там! Але ж це ЧИЇСЬ ДІТИ! Чиїсь діти ходять по парапету з селфі палкою і роблять фото!!! По парапету!!! Не туди подує вітер,спіткнеться чи хтось з компанії ненароком штовхне! І ЧИЄЇСЬ ДИТИНИ НЕ СТАНЕ!!! Люди,не будьте байдужими! Тут не допоможе звернення в міліцію,на щастя трупа там ЩЕ нема! В мене питання ЧОМУ ВІДКРИТИЙ ДАХ?! Хто за цим слідкує? ЖЕК? Люди,що там живуть? Я не можу вплинути на це фізично,бити і розганяти дітей не піду! Вони не розуміють ще як це небезпечно. Прошу в вас репосту! Надіюсь ця інформація дойде бодай до жителів того будинку! Закрийте дах в кожному під’їзді! Боляче і страшно дивитись щоразу як вони там танцюють,фоткаються на краю і сальто роблять!!! В один раз може бути труп під під’їздом…. Там, на даху ,може бути і ваша дитина… 
Дякую всім,хто зробить репост! Проти дітей нічого не маю. Але за кожного з них щоразу переживаю як за свого..  Фото і відео додаю, – написала Христина Єрмакова. 

Попередня стаття

У Тернополі цьогоріч облаштують 27 дитячих майданчиків

Наступна стаття

У Збаражі нетверезий водій влаштував погоню (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.