У Тернополі водій-правопорушник спробував підкупити патрульних (Відео)

фото з відкритих джерел

Водія мікроавтобуса Volkswagen LT патрульні зупинили близько 00:50 години на вулиці Протасевича у Тернополі. Керманич порушив правила дорожнього руху. Поліціанти пояснили 24-річному чоловікові суть вчиненого ним правопорушення та повідомили, що він повинен буде сплатити 255 гривень штрафу. Зазначили патрульні також й те, що їхня розмова фіксується на нагрудний відео реєстратор згідно ст.40 ЗУ «Про Національну поліцію».

 

Натомість водій, пред’являючи документи, поставив у стаховий поліс купюру в розмірі 100 гривень. Аби задокументувати факт пропозиції неправомірної вигоди, на місце виїхала слідчо-оперативна група. На водія склали адміністративну постанову за ч.1 ст.122 КУпАП – порушення ПДР. 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині неповнолітня втекла з дому, аби відпочивати з друзями

Наступна стаття

Чортківського прокурора звинувачують у скоєнні ДТП

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.