У Збаражі нетверезий водій влаштував погоню (Відео)

Одразу три адміністративні протоколи поліцейські Збаразького відділення поліції склали на жителя села Вищі Луб’янки. Молодик мало того, що сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння, не маючи на це дозвільних документів, ще й увімкнув прилаштований на даху транспортного засобу червоний проблисковий маячок.

 

Повідомлення про те, що вулицями села Вищі Луб’янки на автомобілі ВАЗ 2107 червоного кольору роз’їжджає нетверезий водій надійшло до поліцейських телефоном. До населеного пункту виїхав наряд групи реагування патрульної поліції. Підозріле авто правоохоронці помітили вже на дорозі в напрямку райцентру. На вимоги поліцейських про зупинку водій не реагував, навпаки, додав швидкості. Зупинити лихача вдалося вже у Збаражі, застосувавши для перекриття дороги ще один службовий автомобіль.

 

Як з’ясувалося, в автівці перебував і власник транспортного засобу. Чоловік був напідпитку, а горе-водієві доручив вести легківку, будучи переконаний, що той тверезий. Проте, як засвідчила експертиза, зловмисник теж перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові було виявлено 0,7 проміле алкоголю. Більше того, зловмисник не мав права керувати транспортним засобом, адже в лютому цього року суд позбавив його такої можливості через наїзд на пішохода у стані алкогольного сп’яніння. 

 

Також за порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв чоловіку загрожує штраф в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

 

Понесе зловмисник відповідальність і за керування транспортом без відповідних документів та повторне керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

У Тернополі діти влаштували небезпечні розваги на даху багатоповерхівки (Відео)

Наступна стаття

Карту України тернопільських військовослужбовців зняли з висоти пташинного польоту (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.