Тернопільського АТОвця підрізали у столиці (Відео)

У Києві стався груповий напад на ветерана АТО Дмитра Вербича. Четверо нападників сильно побили та підрізали бійця. Сьогодні Дмитро у лікарні.

 

Дмитро Вербич рік воював на сході України, захищав Донецький аеропорт. Після, жив у Тернополі. Захоплювався спортом, тренувався у клубі бойових мистецт «Характерник». Нещодавно переїхав до столиці, де і стався напад.

 

– На Дмитра Вербича скоїли напад на вулиці Костянтинівська, 59/5. Нападники – 4 людини в масках.  Було завдано удар ножем в нижню частину спини. Потім забризкали сльозогінним газом та намагались добити молотком, – повідомляє про напад у Facebook Євгенія Сєрая.

 

Сам потерпілий про нападників говорить небагато. Каже, не знає хто б це міг зробити, адже ні з ким не конфліктує.

 

– Можливо це була проросійська налаштована молодь. Бо я йшов у камуфляжних штанах, у футболці з Ісою Мунаєвим. Тобто було видно, що я служив. А можливо, це була засідка, бо нападники були з молотками, – розповідає Дмитро журналістам.

 

Боєць зізнається, такого він не чекав. Але нападники будуть покараними.

 

– Такого я не чекав, чесно… Друг мені затискав рану, я лежав і думав: це треба було рік відвоювати в гарячих місцях, повернутися цілим – і щоб тут якісь малолітки тебе мало не вбили. Це не правильно. Неможна це просто так залишити.

 

Лікарі розповідають,  що поранення Вербич отримав у поперековий відділ, йому рекомендовано постільний режим, у лікарні він проведе ще тиждень.

 

 

Також київська поліція оприлюднила відеозапис нападу на бійця АТО та знімки ймовірних нападників – трьох хлопців і двох дівчат.
Поліція розслідує справу за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

 

Брифінг по нападу на Івіча

Опубліковано Євгенією Сєрою Четвер, 3 травня 2018 р.

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Поліція Києва розшукує нападників на учасника АТОГрупа осіб нанесла потерпілому тілесні ушкодження, нині йому надають необхідну допомогу.Сьогодні ввечері до відділення хірургії обласної клінічної лікарні від будинку 59/5 на вулиці Константинівській госпіталізовано чоловіка, 1989 р.н. Попередньо встановлено, що під час бійки з невідомими (три хлопці та дві дівчини) один із нападників вдарив потерпілого гострим предметом у спину та застосували газовий балончик. Нині його доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу. На місце події та в лікарню виїхали правоохоронці, аби встановити обставини інциденту. Оперативники обстежили місце події та переглянули камери відеонагляду. На записах зафіксовані особи, які можуть бути причетні до скоєння правопорушення. Якщо ви впізнали зображених осіб, маєте інформацію про них або їх місцезнаходження, просимо повідомити про це за номером 102.Подія належним чином зареєстрована, вирішується питання щодо правової кваліфікації.Відділ комунікації поліції Києва#розшук #напад #АТОНаціональна поліція України Андрей Крищенко Дмитрий Чебан Оксана Блищик Подільське управління поліції ГУНП у м. Києві Natalia Zinenko Владислав Ищенко Tatiana Ivanyus

Опубліковано Поліція Києва Середа, 2 травня 2018 р.

 

Попередня стаття

Тернополяни вважають Операцію об’єднаних сил замість АТО новою аферою (Відео)

Наступна стаття

Тернопіль у заторах, бо міняють люки (Фото)

9 Comments

    Avatar
  • Чтобы он не говорил, а напали на него не просто так – видимо всё же кому то перешёл дорогу – конфликтанул.

  • Avatar
  • Не удивлюсь, если во всей этой истории причиной окажется тёлка.

  • Avatar
  • исус минаев–кто такой?

  • Avatar
  • кордон відкритий для всіх покидьків світу, та й суди відкриті для взяток…

  • Avatar
  • наша поліція сказала, що хуліганка. А коли кому небудь з цих нападників переломають ноги. тоді візмуться за справу?

  • Admin
  • Avatar
  • надо ловить и сажать таких тварей

  • Avatar
  • Ну и что, что АТОшник? Он же убивал людей, таких же украинцев, а это уже грех. Поэтому надо разобраться досконально, а потом … шашками махать…. Я так думаю!!!!!!!!!!

  • Avatar
  • У полицаев точно есть нормальное видео и нормальные морды этих горе-киллеров, но не сливается в массы эта инфа потому, что отморозков найдут раньше мусоров и линчуют самым циничным способом. Поэтому терпеливо ждём – развязка истории не за горами.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.