Тернополянин заробляв мільйони на наркотиках, виготовлених вдома

На Тернопільщині місцевий житель облаштував лабораторію з виготовлення амфетаміну. Знаходилася вона вдома у співмешканки затриманого. Виготовлений товар чоловік збував у Львівській та Тернопільській областях. Протягом десяти місяців зловмисник синтезував понад п’ять кілограмів амфетаміну, вартість якого на «чорному ринку» перевищує півтора мільйона гривень.

 

Співробітники СБУ затримали наркоділка під час перевезення чергової партії психотропних речовин у сусідній регіон для продажу. Під час обшуків у «цеху» та помешканні затриманого правоохоронці виявили близько чотирьохсот грамів амфетаміну, обладнання для його виробництва та прекурсори.

 

Наркоділку оголосили про підозру в скоєнні злочину відповідно до ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Повідомляє прес-служба СБУ.

Попередня стаття

Сотня моделей презентували колекції відомих брендів на Ternopil Fashion show (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі під час політичної дискусії сусід вбив пенсіонера (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.