Порція шашлику – 50 гривень: у Тернополі стартував фестивальний сезон (Фото)

У Тернополі стартував фестиваль локальної їжі та культури «Тернопільська брама». Організатори кажуть, дійство можна вважати стартом фестивального сезону у файному місті.  Відтак обіцяють частувати різноманітними стравами.

 

– Ціни різні, шашлик за 100 грам – 50 гривень, ковбаски – 30 гривень, напої також від 30 гривень, – розповідає кухар одного із ресторанів, що буре участь у фестивалі.

 

Також шеф-кухарі закладів, які представлені на фестивалі, проводитимуть для усіх бажаючих кулінарні майстер-класи. Готуватимуть за старими рецептами. Зокрема вчора шеф-кухар Віталій Гуралевич приготував салат зі спаржі та дикоросами. До нього входить кульбаба, подорожник та стебла молодого буряка.
Нагадаємо, завтра на фестивалі становлять черговий кулінарний рекорд. В центрі міста просто неба місцеві ресторатори приготують 1500 літрів традиційної польської страви – «Журек».

 

Скуштувати страву зможуть всі охочі. Роздаватимуть її безкоштовно близько 17:00.

Попередня стаття

У Тернополі на гаражах зрізають колодки (Фото)

Наступна стаття

У Кременці 6-річний велосипедист наскрізь проткнув підборіддя, бо наїхав на металевий паркан (Фото)

One Comment

    Avatar
  • Якби то пояснити торгашам…. ви вже заїбали…чи то в парку, чи на площі….

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.