У Тернополі на гаражах зрізають колодки (Фото)

У Тернополі активізувалися гаражні злодії. Сьогодні невідомі намагалися пограбувати один з таких у гаражному кооперативі «Автолюбитель-2», що по вулиці Гайова. На щастя втілити задумане не вдалося.

 

– Коли прийшов у гараж, побачив що моя колодка зрізана, а замість висить чужий замок. Відразу викликав правоохоронців, бо у гаражі була  машина  та багато інструментів. На щастя злодії у середину не потрапили. Хоча намагалися, бо двері були погнуті. Мене врятував нижній замок. Вочевидь крадії просто не встигли його розпиляти. Можливо хтось їх налякав, – розповідає власник гаража пан Віктор.

 

Чоловік каже, такі випадки непоодинокі. Нещодавно пограбували гараж його друга.

 

– У сусідньому кооперативі двічі грабували гараж мого друга. Перший раз розпиляли колодку, а другий – розібрали задню стіну.

 

Правоохоронці кажуть, аби таких крадіжок було менше потрібно, щоб у гаражному кооперативі працював охоронець. Також про безпеку варто подбати і самим власникам, придбавши якісні замки.

 

Попередня стаття

“Гаманці стануть важчими” – тернополяни про введення монет замість купюр (Відео)

Наступна стаття

Порція шашлику – 50 гривень: у Тернополі стартував фестивальний сезон (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.