Біля Збаразького замку сотні людей святкують День міста (НАЖИВО)


Сьогодні у Збаражі – День міста. Також тут урочисто відриють літній туристичний сезон на Тернопільщині. Програма досить насичена, передбачає активний відпочинок, різноманітні спортивні заняття.

 

Зокрема зараз розпочалася офіційна частина святкування. Священики різних конфесій проведуть святкове богослужіння.

 

А вже о 15.30 розпочнеться гала-концерт учасників та гостей всеукраїнського фестивалю-конкурсу патріотичного мистецтва «Козацька слава».

 

У рамках святкування мешканці усіх районів області, а також представники заповідників України презентуватимуть туристичний потенціал своєї місцевості. Діятиме виставка зброї, дитячі атракціони. Відбуватимуться різноманітні конкурси.

 

Для охочих побачити все місто з висоти пташиного польоту пропонуватиметься політ на повітряній кулі. У той же час гостей свята вже традиційно частуватимуть варениками і капусняком.

 

Відкриття туристичного сезону на святкування Дня міста Збараж Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО.

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі з палаючої квартири врятували чоловіка (Фото)

Наступна стаття

Після смерті дітей на Тернопільщині в Україні заборонили дві вакцини

2 Comments

    Avatar
  • вітаю земляки..

  • Avatar
  • дякую медіатор за можливість дивитися це свято..

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.