У Кременці 6-річний велосипедист наскрізь проткнув підборіддя, бо наїхав на металевий паркан (Фото)

У Кременці штир металевого паркану проткнув підборіддя 6-річній дитині. Хлопчик їхав на велосипеді по тротуару, зачепився та зіскочив на металеву конструкцію. Один із прутів наскрізь пройшов через підборіддя.

 

Про це повідомляють очевидці події у групі Типовий Кременець.

 

– Біда трапилась приблизно о 20.30.  Штир металевого паркану проткнув підборіддя 6-річному хлопчикові по вулиці Симона Петлюри, поряд колишнього магазину «Теко». Їхавши велосипедом по тротуару, вздовж кованого паркану, зачепився та зіскакуючи впав на конструкцію. Один із прутів увійшов хлопчикові в підборіддя і вийшов ротом. Очевидці викликали швидку та МНС, які прибули миттєво. Штир був зрізаний на місці. Дитина була доставлена у районну лікарню де вже чекала бригада лікарів та медперсонал. Присутні та очевидці благали зрізати решту небезпечних штирів, та прохання не було почуте. Пообіцяли вирішити найближчим часом, – йдеться у повідомленні.

 

Зараз хлопчик перебуває у лікарні в Тернополі. Тут його повинні прооперувати

БІДА трапилась сьогодні приблизно о 20.30!!! Штир металевого паркану проткнув підборіддя 6-річному хлопчикові по вулиці…

Опубліковано Типовий Кременець Субота, 5 травня 2018 р.

Попередня стаття

Порція шашлику – 50 гривень: у Тернополі стартував фестивальний сезон (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі з палаючої квартири врятували чоловіка (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.