У Тернополі з палаючої квартири врятували чоловіка (Фото)

Пожежа сталася у дев’ятиповерхівці на вул. Героїв Крут, 6. Загорілася квартира на 4-му поверсі. На місце події одразу виїхали рятувальники.

 

– Під час гасіння пожежі в одній з квартир виявлено громадянина, 1961 року народження, що перебував без свідомості. Співробітники ДСНС врятували даного чоловіка та до прибуття карети швидкої допомоги  надали йому домедичну допомогу. Окрім того, з будинку евакуювали 21 мешканця, в тому числі 6 дітей, – повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

Фото: Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

У Кременці 6-річний велосипедист наскрізь проткнув підборіддя, бо наїхав на металевий паркан (Фото)

Наступна стаття

Біля Збаразького замку сотні людей святкують День міста (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.