Через ревнощі кременчанка до смерті побила 19-річну дівчину (Фото)


 

Тіло 19-річної дівчини правоохоронці виявили у будинку на Кременеччині. Про вбивство повідомила сама підозрювана. Жінка зізналася, що на такий крок пішла через ревнощі.

 

– Кременчанка, повернувшись додому, застала в будинку свого знайомого з невідомою дівчиною. Вона почала з’ясовувати стосунки, але хлопець розмовляти відмовився та залишив дівчат на одинці.Це розізлило жительку райцентру і вона почала бити непрохану гостю спочатку металевою трубою, потім совковою лопатою та вилами. Усі удари наносила в область голови та тулуба, – розповідають у прес-службі Управління ГУНП в Тернопільській області.

 

Поліцію підозрювана викликала сама. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, виявили лише труп дівчини на дивані. Рани потерпілої виявилися несумісними із життям. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці злочину.

 

Зловмисниця у скоєному зізналася. Її затримали відповідно до статті 208 КПК. Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство.

 

Попередня стаття

Після смерті дітей на Тернопільщині в Україні заборонили дві вакцини

Наступна стаття

У старовинному містечку Збаражі організували свято фарб (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.