До відпустки треба дожити, – мешканці Почаєва про літній відпочинок (Відео)


До літа залишилися лічені дні, мешканці Почаєва активно планують відпустку.  Кажуть, найкраще відпочивати в Україні. В нас багато красив міст. Щоправда не завжди вистачає грошей на якісний відпочинок. Інколи, на літню відпустку, доводиться заощаджувати впродовж всього року.

 

Чи вистачить грошей на відпустку мешканцям Почаєва? – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Аби вийти під заставу, наркоторговець з Тернопільщини має сплатити півмільйона (Відео)

Наступна стаття

9 травня – День Перемоги

One Comment

    Avatar
  • добре ко маеш роботу 1 можеш заощаджувати. хоч ц1лий р1к. А от коли нема роботи 1 пенс1я т1льки на хл1б без масла 1 молока – що робити – н1хто не знае.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.