Смерть дитини на Тернопільщині не пов’язана із щепленням

Смерть дитини, яку нещодавно зафіксували правоохоронці на Тернопільщині, не пов`язана з імунізацією. Такі дані показали результати проведеного розслідування, – повідомляє Міністерство охорони здоров’я України. Відтак, Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками має скасувати видане раніше розпорядження про тимчасову заборону серії вакцин АКДП та ІПВ. А саме – Імовакс Поліо* та вакцини для профілактики дифтерії, правця та кашлюку

 

Зазначимо, у лютому 2018 року Держлікслужба видала, а згодом скасувала розпорядження про тимчасову заборону вакцин БЦЖ. Аналогічна ситуація сталася у травні  з вакциною проти Гепатиту В. Наразі Міністерство охорони здоров`я працює над удосконаленням порядку встановлення тимчасової заборони імунобіологічних препаратів, щоби уникнути подібних непорозумінь у майбутньому.

 

Нагадаємо, раніше журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” повідомляли, що у Тернополі за кілька годин після щеплення померла 6-місячна дівчинка. Про це у соціальній мережі повідомила подруга сім’ї Валентина Дзюбинська. У дописі жінка зазначила, що: “…смерть дитини – то наслідок щеплення.”

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Бути жіночними і сильними вчили тернопільських матусь (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині розшукують злочинця (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.