У Тернополі висадять клумбу у формі тризуба

У Тернополі працівники комунальних служб розпочали облаштування клумб. Першим на черзі став Центр міста. Квіти висадили на клумбах на вулиці Сагайдачного. Того ж дня висадили й “фірмові” тернопільські канни, без яких неможливо уявити Тернопіль впродовж останніх десятиліть.

 

Красуватимуться оновлені клумби також петуніями різноманітних кольорів, чорнобривцями, агератумами, алісумом, хлорофітумом. Продовжать висадку зелених насаджень на клумбах поблизу памятника Кобзарю, на бульварах Тараса Шевченка та Данила Галицького за сприятливих погодних умов. А от на проспекті Степана Бандери вже традиційно висадять клумбу у формі тризуба. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Попередня стаття

У тернопільському Парку Слави вшанували загиблих воїнів

Наступна стаття

На Тернопільщині потеплішає. Опади припиняться

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.