Тернополян запрошують стати учасниками спецпроекту “Голосу Америки”

Жителів Тернопільщини запрошують до участі у проекті, організатором якого є “Голос Америки”. Захід приурочений до Дня вишиванки. Аби стати учасником спецпроекту «Українські️ вишиванки захоплюють світ», потрібно одягнути вишиванку та зробити фото. Опісля закріпити світлини під постом, з позначкою міста та країни. У фіналі проекту із надісланих фото створять яскраве слайд-шоу.

 

– Давайте зберемо максимальну кількість фотографій? УКРАЇНЦІВ та ВСІХ ДРУЗІВ УКРАЇНИ з різних куточків планети У ВИШИВАНКАХ – і створимо яскраве слайд-шоу?️до Дня вишиванки?️ (17 травня, 2018). Залишайте свої фото у вишиванках з позначкою міста та країни під цим постом у коментарях з хештегом #ВишиванкиЗахоплюютьСвіт (фото збираємо до 15 травня). Розповідайте про спецпроект друзям, – йдеться у повідомлення на сторінці Chastime.

Попередня стаття

На Бандери тролейбус в’їхав у іномарку (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі пройде марш за сім’ю

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.