У Тернополі пройде марш за сім’ю

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

13-го травня у Тернополі стартує Тиждень подружжя. Упродовж семи днів в обласному центрі популяризуватимуть традиційні сімейні цінності. А розпочнеться Тиждень подружжя Маршем за сім’ю у неділю о 13.30.

 

«Ні» пропаганді гомосексуалізму у школах, дитячих садках, засобах масової інформації», – планують сказати учасники ходи 13-го травня. Співорганізатори закликають тернополян долучитися до дійства.

 

«Вже цієї неділі ми хочемо показати свою позицію щодо нововведень у шкільній освіті. Розпочнеться хода о 13-30 в Старому парку. Це марш на підтримку сімейних цінностей: «За майбутнє, за сім’ю. А далі в Тернополі розпочинається Тиждень подружжя, його проводять у багатьох країнах світу. Мета –   привернути увагу суспільства до інституту сім’ї.  Відтак Марші пройдуть і в багатьох інших містах України. Ми закликаємо жителів обласного центру приєднатися до цього заходу та відстоювати традиційні сімейні цінності», – відзначив співорганізатор Тижня подружжя у Тернополі Іван Мудрий.

Тернополяни долучилося до підписання петиції щодо захисту традиційних сімейних цінностей та проти пропаганди гомосексуалізму. А загалом петиція набрала понад 25 тисяч голосів.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернополян запрошують стати учасниками спецпроекту “Голосу Америки”

Наступна стаття

Кременчанин втратив на купівлі трактора десятки тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.