Завтра тернопільські робототехніки покажуть свої винаходи

 

У Тернополі святкуватимуть день народження «Arduino Day 2018». В Центрі наук Тернополя організовують виставки робіт на базі платформи Arduino, пізнавальні лекції і майстер-класи.

 

До участі організатори запрошують як експертів, так і новачків у програмуванні мікроконтроллерів, побудові роботів, інтернет-речей чи елементів «розумного будинку».

 

Варто зазначити, «Arduino Day» відзначають щорічно у майже 500 містах по всьому світі, вже чотирнадцятий рік поспіль. На цій події люди, що цікавляться Arduino, можуть зустрітися разом, показати свої проекти, виступити із цікавим майстер-класами чи лекціями та поділитися власним досвідом.

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Вночі у тернопільському парку колишній побив дівчину

Наступна стаття

На Тернопільщині на хабарі у півтора тисячі доларів затримали депутата міськради

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.