Якої погоди чекати цими вихідними жителям Тернопільщини

фото з відкритих джерел

Жителів Тернопільщини попереджають про високу ймовірність опадів цими вихідними. За прогнозами обласного гідрометеоцентру, упродовж доби в регіоні можливі дощі,  температурні показники підвищуватимуться до двадцяти одного градуса тепла.

Мінлива хмарність з проясненнями, короткочасні дощі, – такі погодні умови передбачають метеорологи упродовж вихідних на Тернопільщині. За попередніми прогнозами метеорологів, опади спостерігатимуться 12-го травня, а щодо 13-го, то метеорологи обіцяють більш ясну погоду без опадів. «12 травня по області, а також у місті Тернополі буде хмарно з проясненнями, місцями дощ. Температура повітря вночі – 7-9 градусів вище нуля, вдень – 19-21 градус вище нуля. Вітер північний 5-10 м за секунду, місцями пориви вітру. 13-го травня також спостерігатиметься мінлива хмарність,у більшості території регіону – без опадів», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

За попередніми прогнозами, наступний тиждень також розпочнеться з дощів. Проте далі передбачають більшу суху та ясну погоду.

 

Підготувала Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

У Тернополі пограбували п’ять квартир на першому поверсі багатоповерхівок (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі через ремонт зупинять роботу котелень (Графік)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.