Віталія Козловсько на Тернопільщині зустрічатимуть, як ворога, – заява Правого Сектору

Віталій Козловський виступив на концерті до Дня перемоги у Москві 9 травня. Участі у заході співак підтвердив. Метою виступу в Росії, за словами артиста, було «просувати українську ідею і нашу правду простим людям».

 

– Україна у війні. Тисячі загиблих, сотні в полоні, а такі, як Віталій, і досі не зрозуміли, що співати для ворогів – огидно й аморально. Більше того – недопустимо. Проте, справу зроблено. Тому, НВР «Правий сектор» Тернопільщини заявляє, що, від сьогодні, вхід на тернопільську сцену Віталію Козловському закрито. І ми, націоналісти, будь-якими способами і методами «прийматимемо» його як ворога України, йдеться на сторінці у Фейсбук «Правого Сектору».

 

Попередня стаття

На Підволочиському шосе поблизу Тернополя затори

Наступна стаття

Вона найкраща, – маленькі тернополяни вітають матусь зі святом (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.