Cім’ї тернопільських заробітчан не отримуватимуть субсидій

 

Від 27 квітня житлові субсидії призначатимуть зі змінами. Про умови їх надання розповів директор департаменту соціального захисту ОДА Вадим Боярський.

 

– Субсидію не надаватимуть особам, у яких площа житла перевищена (квартира 120 м², будинок 200 м²). Також враховуватимуть автомобіль не старше 5 років, покупку в розмірі 50-ти тисяч гривень, довготривале перебування за кордоном, несплату соціальних внесків та заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг, – каже Вадим Боярський.

 

Місцеві управління соціального захисту вже розпочали перерахунки субсидій. У разі ненадходження інформації до управлінь соціального захисту населення відомостей про членів родини, склад домогосподарства, наявність транспортних засобів тощо, субсидію переназначать на наступний період. — розповідає Вадим Боярський. – Однак, при виявленні обставин, які могли вплинути на призначення допомоги, субсидію припинять і незаконно нараховані кошти, повернуть державі.

 

Варто зазначити, відтепер субсидію нараховуватимуть не на рік, а на півроку (неопалюваний період та опалюваний). У травні враховують доходи III – IV кварталу попереднього року, а в жовтні – І-ІІ квартал цього року.

 

Оксана САМЕЦЬ, Альона ЗІМЕНА

 

Попередня стаття

Неподалік Тернополя ДТП: одна людина загинула, двоє – у реанімації

Наступна стаття

У Тернополі чоловік погрожував лікарям швидкої допомоги

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.