Майже 100 кілограмів овочів не потрапили на ринки Тернопільщини через вміст нітратів

фото з відкритих джерел

 Близько ста клограмів свіжих овочів не потрали на ринки Тернопільщини через перевищення в них норми нітратів. Так, зокрема, минулого тижня фахівці лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи не допустили до продажу редиску: на Шумщині – 18 кілограм, у Заліщицькому районі – 33 кілограми. У Бережанах ж фахівці забракували 40 кілограмів кабачків.
Овочі і фрукти, у яких перевищений вміст нітратів, спеціалісти лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринках, не допускають до реалізації. Адже перед тим як потрапити на прилавки, їх досліджують. Проте, продукція, яку забраковують фахівці лабораторії, все ж може незаконно потрапляти на стихійні ринки, – йдеться на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.  Тому, радять утриматися від придбання продуктів на стихійних та несанкціонованих торгових точках чи ринках.
Попередня стаття

Театральним майданом Тернополя дефілюватимуть моделі із вадами слуху

Наступна стаття

Пішки до Зарваниці йшли понад тисячу тернопільських матерів (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.