Тернополянам пропонують приєднуватися до ранкових пробіжок навколо ставу

 

Щосуботи біля причалу Тернопільського ставу стартують учасники проекту Runday. Забіги розпочинаються о дев’ятій. Передує ранковій пробіжці традиційна розминка.

Учасників проекту Runday більшає, – кажуть організатори. Серед бігунів є чимало дівчат.

«Ми збираємося щосуботи. Наразі пробіги біля ставу приносять дуже багато задоволення. Цієї суботи ми здолали два кілометри разом з учасницями конкурсу Міс Тернопіль. Ми радіємо, що все більше і більше людей починає дбати про своє здоров’я. Запрошуємо на суботні пробіжки всіх охочих тернополян. Розпочинаються пробіжки о 9.00 біля Центрального причалу Тернопільського ставу. Будемо раді бачити всіх охочих побігати вранці, зробити собі активні вихідні», – каже співорганізатор суботніх ранкових забігів Олександр Хома.

Учасники ранкової пробіжки поступово збільшують навантаження, оскільки готуються до марафону, а також літніх змагань з легкої атлетики.

 

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині підозрюваного у згвалтуванні дитини відпустили під домашній арешт

Наступна стаття

Маленький Матвійко з Тернополя потребує допомоги. Строк для збору коштів спливає

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.