У Тернополі жителька Закарпаття підрізала чоловіка. Потерпілий – у реанімації


У Тернополі поліціанти затримали жительку Закарпаття. Жінка нанасела місцевому жителю важкі тілесні ушкодження. 52-річного чоловіка з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки медики госпіталізували у реанімаційне відділення. Потерпілий – у важкому стані, тож опитати його правоохоронцям не вдалося. Про те, що його поранила нова знайома, він встиг сказати сусідці, яку зустрів на коридорі і попросив викликати швидку допомогу. 

 

Не дає показів й жінка, яку поліціанти застали у помешканні тернополянина. Уродженка Закарпаття була у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці з’ясували, зустрів жительку Ужгородського району чоловік напередодні на автовокзалі. Проживав він один, тож запросив нову знайому додому. До того, як жінка скоїла злочин, вона вже декілька днів гостювала у Тернополі. Причиною конфлікту, що обернувся важким ножовим пораненням, стали неприязні відносини.

 

Зловмисницю поліціанти затримали згідно статті 208 КПК. Жінка нічого не пояснює і відмовляється свідчити.  Правоохоронці вирішують питання про оголошення підозри за частиною 1 статті 121 ККУ та обрання міри запобіжного заходу. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

 

 

Попередня стаття

Маленький Матвійко з Тернополя потребує допомоги. Строк для збору коштів спливає

Наступна стаття

У Тернополі півсотні юних винахідників показали свої роботи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.