Коли на Тернопільщину повернеться весняне тепло?

Прохолодну і хмарну погоду передбачають метеорологи цими днями на Тернопільщині. Також жителів краю попереджають про різкі перепади температурних показників.

 

«Упродовж доби на Тернопільщині буде хмарно з проясненнями. Обійдеться без опадів. Температура повітря вночі – 8-10 градусів тепла, вдень – 19-21 градусів вище нуля. Вітер північно-східний 5-10 м за секунду», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

 

Погодні умови в області цими днями різко змінюватимуться, – попереджають метеорологи. Перепади погодних умов можуть позначитися на самопочутті метеозалежних людей. Відтак, медики радять жителям регіону прислухатися до потреб свого організму та більше відпочивати.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

Жителі сіл на Тернопільщині занепокоєні авіаційним обприскуванням

Наступна стаття

На Тернопільщині судитимуть дев’ятьох депутатів сільських рад

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.