Тернополяни протестують проти зведення багатоповерхівки на Симоненка (Відео)


Проти зведення багатоповерхівки на вулиці Симоненка,1 у Тернополі виступили місцеві жителі та депутати округу. Акція – мирна. Люди не хочуть, аби нова будівля завдала шкоди сусіднім зведенням.

 

Котлован під новобуд працівники відповідних служб вже вирили. Аби запобігти подальшій їхній роботі та зупинити будівництво, жителі обласного центру перекрили вулицю Симоненка. Частина мітингувальників ходили по колу  від тротуару до тротуару, не даючи транспорту проїхати дорогою, інші – стояли з обабіч із плакатами. Відео із кадрами мирної акції протесту опублікувала Анна Семенків.

Попередня стаття

На Тернопільщині п’яний водій в’їхав в електроопору

Наступна стаття

На Тернопільщині випав дощ з градом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.