На Тернопільщині відзначатимуть Дні Європи

На Тернопільщині з 18 до 20 травня відзначатимуть Дні Європи. Урочистості розпочнуться у п’ятницю о 9 годині біля обласної ради. Там запланована урочиста церемонія підняття прапора Євросоюзу.

Упродовж 19 -20 травня у районах області відбудеться ряд заходів, у Тернополі запланована концертна програма. «19 травня на Театральному майдані відбудуться заходи: «Дні Литовської культури», мистецьке свято «EUROPE DAY», концерт «Євромандри» за участю муніципального духового колективу «Оркестра Волі» та конкурс дитячих малюнків «Європа – очима дітей». Впродовж 19-20 травня на вулиці  Сагайдачного проходитиме фестиваль вуличної музики та концерт «Світові хіти» за участю муніципального Галицького камерного оркестру», – повідомляє прес-служба ОДА.

18 – 20 травна на Тернопільщині перебуватимуть офіційні делегації Литви, Польщі, Чехії та інших держав.

 

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

Щасливий, що одягнув вишиванку, – тернополянин про свято (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині оштрафували посадовця, який не повідомив про купівлю квартири

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.