Пенсіонерці з Тернопілля не віддають, виграні у розіграші, 350 тисяч

 

На Тернопільщині пенсіонерка виграла 350 тис гривень, але не отримала їх. За допомогою звернулась до юриста.

 

– Мені не хочуть віддати виграні 350 тисяч гривень, – каже пані Орися.

 

Старенька розповіла, що в газеті, в якомусь «Іміджклубі» знайшла розіграш. При замовленні товарів обіцяли грошовий виграш. Кілька місяців, каже жінка, замовляла непотрібні речі і витратила на це близько 5 тисяч гривень.

 

– Весь період замовлень, жінці слали “протоколи засідань” всяких рад, колегій, правлінь де визначали переможців, вручали гроші. На одному з “засідань” і її визначили переможцем на 350 тисяч,- написав на сторінці в Facebook Андрій Шкула.

 

Старенька сама проплатила номер в готелі для отримання нагороди, але нічого не отримала. Пенсіонерка розуміє, що їй вже нічого не виплатять, але хоче повернути бодай ті гроші, що витратила на непотріб.

Попередня стаття

Дощова погода протримається на Тернопільщині до кінця тижня

Наступна стаття

Тернополянин їздив зі змією в авто цілий день (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.