Тернопільські волонтери взялися впорядковувати відпочинкові зони

Тернопільські волонтери організували толоку в парках і відпочинкових зонах. Першою для впорядкування обрали Циганську гору.

Толока відбулася в рамках проекту «Файне єднає». Долучилися до прибирання працівники Тернопільської обласної бібліотеки для дітей та представники громади з внутрішньо переміщених осіб.

      «Озброївшись» відповідним реманентом, ми вирушили на пошуки «скарбів»,  яких, на превеликий жаль, знайшлося немало. Підбиваючи підсумки толоки, хочемо звернутись до кожного українця з проханням берегти та цінувати природу. У нашій країні вона особливо багата і мальовнича, тож пам’ятаймо: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», – відзначила волонтерка Яна Шкуратова.

Волонтери закликали тернополян приєднуватися до акцій з прибирання, а також популяризувати чистоту.

Підготувала Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині озброєна банда з особливою жорстокістю грабувала людей

Наступна стаття

Тернопільське видавництво назвало календар з «російським Кримом» прикрою помилкою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.