Трактор у вишиванці працює на полях відомого на Тернопіллі Агрохолдингу (Відео)


 

Віталій Соцький одягає на роботу вишиванку. Її привіз з дому заздалегідь. Чоловік вже рік працює трактористом в Агрохолдингу «МРІЯ». До Дня вишиванки народним вбранням прикрасив і свій трактор.

 

– У вишитій сорочці працюватиму весь день. Гарно, що мій трактор у вишиванці, його характеристики достойні такого вбрання. Він повністю автоматизований, немає механічної коробки, їздити у ньому одне задоволення, – розповідає Віталій Соцький.

 

На кластері Агрохолдингу «МРІЯ», що на Хмельниччині, таких потужних трактори чотири. Один з них – у вишиванці.

 

– Марки Массейн є чотири трактори, два на базі, а два працює в полі на посівній. Один прикрасили, зараз він їхатиме на оприскування буряків, – каже механік Агрохолдингу «МРІЯ» Петро Волос.

 

Пан Віталій у вишитій сорочці сідає за кермо улюбленого транспорту і їде в поле.

– Настрій чудовий,  боюся тепер, щоб не забруднити ні себе, ні трактор.

 

Вишиванка, це значно більше, ніж одяг, переконаний пан Віталій. Її цінність знає змалку. Тож відтепер поля «МРІЇ» прикрашатиме особливий трактор.

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Аби повернути свою власність, тернополянину доведеться сплатити кошти

Наступна стаття

У Тернополі господар бійцівської собаки сплатить штраф

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.