Тернопільське видавництво назвало календар з «російським Кримом» прикрою помилкою

 

У Тернополі у відділенні «Укрпошта» та «Торгпреса» продавали календарі, на карті яких Крим – частина Російської Федерації.

 

Надрукували календар «Чемпіонат світу з футболу 2018» в тернопільському видавничо-інформаційному домі «Діана плюс». У виданні розміщено карту Російської Федерації, а поряд з Ростовом-на-Дону видно півострів Крим. Тираж календаря 333 777 примірників. Реалізують його не лише на Тернопільщині, а й по всіх областях України.

 

Виявили календар, на якому Крим – частина агресора, активісти Івано-Франківська. Вони звернулися до поліції та працівників СБУ, а в соцмережах написали:

–  «Цікаво, що дану провокативну продукцію було видруковано не на окупованих територіях, а в місті Тернопіль».

 

У тернопільському видавництві «Діана плюс» прокоментували, що це «прикра технічна помилка».

– З листом ми звернулися до Укрпошти, календарі вилучають з реалізації.

 

Співробітники Служби безпеки України вилучають антиукраїнську друковану продукцію, надруковану в інтересах країни-агресора. Відкрито кримінальне провадження за ст. 110 Кримінального кодексу України.

 

Сьогодні журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” обійшли декілька відділеннь “Укрпошти” та десяток газетних кіосків. Купити видання «Чемпіонат світу з футболу 2018» не можливо. Календарі, кажуть, конфіскували.

 

 

 

Попередня стаття

Тернопільські волонтери взялися впорядковувати відпочинкові зони

Наступна стаття

На Театральному майдані дефілюють моделі з вадами слуху (НАЖИВО)

3 Comments

    Avatar
  • Це видавництво саме по собі прикре. Мого знайомого обманули, за роботу не заплатили. Хами одним словом.

  • Avatar
  • це не просто видавництво – це аферист зі стажем багаторічним підставних десятків ФОПів. Там якщо копнути- кінець прийде гучний на весь Тернопіль.

  • Avatar
  • і до-речі – людей за людей там не мають. Там багато років обманюють людей. особисто власник підставних фірм. І юридична адреса з фактичною там не співпадає. І фактичної адреси там немає ніде зареєстрованої. Але оскільки – власник цієї аферної контори – однокласник мера м.Тернополя – пана Надала – нічого не буде. Ніякого розслідування.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.