У Тернополі майже 200 випускників претендують на золоту медаль (Відео)


Вже наступної п’ятниці, 25 травня, тернопільські школярі святкуватимуть останній дзвоник.  Після на випускників чекає ЗНО. А традиційне святкування випускного відбудеться 23 червня.

 

– Це свято не лише випускників, але всіх тернополян. Тому традиційно буде парад випускників центральними вулицями міста. А на стадіоні для них виступить відома зірка. Хто це буде, вибирають школярі. Загалом таких претендентів є п’ятеро , – розповідає  начальник управління освіти та науки Тернопільської міської ради Ольга Пухиляк.

 

Школярі кажуть, чекаю на свято.

– На випускний чекає кожен і більшість готові витратити на це свято багато грошей. Бо ми про нього мріяли 11 років. Таке буває лише раз в житті, – зізнається тернополянка Вікторія.

 

Додамо, цього року у Тернополі – 1132 випускників. Дві сотні з них претендують на золоті та срібні медалі. Але кінцеві результати будуть відомі після складання ЗНО.

Попередня стаття

Центр Тернополя затопило: відкачують воду (Відео)

Наступна стаття

Чергова «дуриловка», – тернополяни про монетизацію пільг на проїзд (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.