Як виглядатиме McDonald’s у Тернополі (НАЖИВО)

Аналог МакДональдсу, який наприкінці літа планують відкрити у Тернополі, сьогодні демонструють у столиці. Це перший в Україні ресторан нового формату – МакДональдс з досвідом майбутнього. У Тернополі буде такий же.

 

– Це буде новий, відмінний заклад. Серед новинок термінали самообслуговування, обслуговування за столиками, новий принцип роботи кухні «Приготовано для тебе» тощо. А головне, це додаткові робочі місця для тернополян та смачні їжа для гостей закладу, – розповідає генеральний директором Гжегож Хмелярський.

 

Заклад МакДональдс у Тернополі знаходитиметься в одноповерховій будівлі, площею 520 м.кв, будівництво якої вже триває на Майдані Перемоги. У ресторані передбачено 280 місць: 120 у залі та 160 на відкритій терасі. Для відвідувачів на автомобілях працюватиме послуга МакДрайв. Діти зможуть розважатися на дитячій гірці поруч із закладом.

 

– Інтер’єр ресторану буде виконано у стилі Alphabet. Цей дизайн передбачає використання для оздоблення залу великих принтів з літерами, в яких графічно зображені страви МакДональдз, стильні меблі, скляні перегородки з текстурними візерунками та інші цікаві рішення, – каже директор з розвитку та виробництва МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

 

Планується, що тернопільський МакДональдс щоденно обслуговуватиме 2 тис. відвідувачів. А відкриття закладу дозволить створити близько 100 нових робочих місць.

 

 

Як виглядатиме ресторан нового формату – дивіться НАЖИВО на сторінках Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР, адже наші ефіри ви можете бачити з будь-яких куточків України.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині оштрафували посадовця, який не повідомив про купівлю квартири

Наступна стаття

На Тернопільщині “чорні” лісоруби переправляли закордон дороговартісну деревину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.