Представники Кременецької ЗОШ №4 оскаржуватимуть рішення про зняття ступеня

На сесії Кременецької міської ради прийняли рішення про зняття ІІІ ступеня з Кременецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, – про це повідомила у Facebook Ірина Гогалюк. За словами жінки, рішення – несправедливе і його будуть оскаржувати. Учнів освітнього закладу та їх батьків просять не панікувати.

 

 

– Дорогі учні, шановні батьки, небайдужі кременчани! У зв‘язку з упередженим ставленням міської влади та відділу освіти, їх небажанням вивчити реальну ситуацію, оцінити реальні досягнення на сьогоднішній сесії Кременецької міської ради було прийнято рішення про зняття ІІІ ступеня з Кременецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 (на даний час). 

 

Боротьба за правду починається. Просимо дітей, батьків не панікувати, а посприяти розумінням, спокоєм в оскарженні несправедливого рішення. Шановні батьки, діти! Ви знаєте, що ми завжди разом. Ми – одна сім‘я.

 

Рейтинг шкіл Тернопільської області 2017 року

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Тернопільської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року. У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2017 році.

 

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням.

 

Дані рейтингової таблиці відкориговані станом на 13 вересня 2017 року у зв’язку із виявленою технічною помилкою у розрахунку рейтингового бала окремих шкіл (було помилково враховано випускників шкіл, які не з’явились на тести). Приносимо вибачення усім користувачам сайту, – йдеться у пості Ірини Гогалюк. 

 

Попередня стаття

Чергова «дуриловка», – тернополяни про монетизацію пільг на проїзд (Відео)

Наступна стаття

Аби пройти повз ринок, тернополянам доводиться стрибати по будівельному смітті (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.