На Тернопільщині пропала жінка з двома маленькими дітьми

На Тернополільщині розшукують 28-річну жительку села Лідихів Кременецького району. Про її зникнення у поліцію повідомив місцевий житель. За словами чоловіка, Лариса Романівна Ковальчук вийшла з дому ще 24 квітня, після словесного конфлікту. З собою жінка забрала двох малолітніх дітей. Місце їх перебування невідоме.

 

Усіх, хто бачив зниклу або володіє інформацією про її можливе місце перебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Кременці (03546) 2-22-45, 0673509300 або на лінію «102».

Попередня стаття

На Тернопільщині діти стали на захист своєї школи (Відео)

Наступна стаття

Іноземнці з усього світу заспівали українською мовою “Я піду в далекі гори” (Відео)

One Comment

    Avatar
  • думаю,що вона не хоче щоб ii знайшли. Скiльки можна терпiти тi образи? Та чому нikоли за образи чоловiк не несе вiдповiдальностi?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.