На Тернопільщині через сімейні конфлікти жінка забрала дітей і пішла з дому

На Тернопільщині правоохоронці розшукали зниклу безвісти жінку, яка після сварки з чоловіком пішла з дому з двома маленькими дітьми. Знайшли її поліціанти у Рівненській області, куди вона поїхали до знайомого. Краянка пояснила, що з законним чоловіком вони вже тривалий час спільно не проживають, а постійні конфлікти з благовірним спонукали її піти на такий крок.
За час відсутності об’єктом злочинних посягань ні жінка, ні діти не стали.
Нагадаємо, 17 травня до працівників Кременецького відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що ще 24 квітня, після словесного конфлікту, його дружина забрала двох малолітніх дітей та пішла з дому. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Тернопільський призовник, який впав з висоти, ухилявся від служби кілька років (Наживо)

Наступна стаття

На Тернопільщині підприємець з ножем напав на односельчан

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.