На Тернопільщині ГАЗ на зустрічній влетів у легківку. Серед постраждалих – діти

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на Зборівщині. На автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська не розминулися два автомобілі. У результаті аварії постраждали двоє дітей і троє дорослих.

 

За попередньою інформацією, водій автомобіля ГАЗ-3102 не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і не впорався з керуванням. В результаті – виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в іномарку Audi A6.

 

У Зборівську лікарню медики госпіталізували пасажирів ГАЗу. У 62-річного чоловіка зафіксували закриту черепно-мозкову травму, струс, забійну рану грудної клітки, перелом плечової клітки та травматичну ампутацію кількох зубів. З забоєм головного мозку, переломом ключиці та гематомами госпіталізували до медзакладу і 59-річну жінку.

 

Потрапили до лікарні і троє пасажирів іномарки – уродженка Львівської області та її двоє доньок – 2001 та 2004 років народження. У жінки струс та ЗЧМТ, у однієї з дівчат перелом передпліччя із зміщенням та забій попереку, у іншої – скальпована рана коліна. Усі троє від госпіталізації відмовилися.

 

Причини дорожньо-транспортної пригоди встановить слідство. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Попередня стаття

Іноземнці з усього світу заспівали українською мовою “Я піду в далекі гори” (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі призовник впав з висоти, втікаючи з військкомату

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.