На Тернопільщині псевдочиновник видурив у жінки 3 тисячі гривень

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині жінку пограбував невідомий, представившись застпуником голови райдержадміністрації. Потерпіла втратила три тисячі гривень. Із заявою про шахрайство  жителька Романового Села звернулася у поліцію.

 

Правоохоронці з’ясували, потерпіла напередодні розмістила оголошення про продаж будинку. Їй зателефонував чоловік, сказав, що є заступником голови районної адміністрації і запропонував купити нерухомість. Чоловік зазначив, придбання буде здійснено на користь малозабезпеченої родини.

 

Жінка на радощах, що так швидко знайшовся покупець, погодилася перекинути на вказаний дозвонювачем рахунок три тисячі гривень, начебто для переоформлення документів. Щойно гроші були надіслані – «чиновник» перестав виходити на зв’язок. Потерпіла навіть в районну адміністрацію ходила у пошуках покупця, та марно.

 

Дані про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження відкрили за частиною 1 статті 190 ККУ. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

У Тернополі призовник впав з висоти, втікаючи з військкомату

Наступна стаття

Школи Тернополя і Литви підписали Меморандум про співпрацю

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.