Призовник, який випав з 5-го поверху військкомату, може залишитися інвалідом (Відео)


Втікав від армії – опинився у реанімації. У Тернополі  призовник зірвався з карнизу 5-го поверху обласного військкомату. Подія трапилась напередодні ввечері. Військові розповідають, Олег першим прибув на збірний пункт. За дві години декілька разів відпрошувався покурити та до вбиральні. Та останній такий похід закінчився трагічно.

 

– Хлопець родом з Бережан. Через вікно вбиральні на п’ятому поверсі хотів самовільно покинути приміщення збірного пункту. Про таку спробу втечі ніхто не знав. Адже Олег першим прибув у частину. Чергові побачили що сталося після падіння і відразу викликали катеру швидкої допомоги, – розповідає заступник військового комісара Тернопільського облвійськкомату Андрій Миськів.

 

25-річний Олег – сирота. На службу йшов не охоче. До війська проводжала його лише дівчина.

 

До 2015 року він мав право на відстрочку з різних причин. Проте з 2015 року він не з’являвся у військовий комісаріат, ухилявся різними методами. Для проведення контрольного медичного огляду його розшукали та направили вже правоохоронні органи, – зазначає військовий комісар Бережанського об’єднаного міського комісаріату Володимир Богданов

 

Сьогодні хлопець у реанімаційному відділі. У нього численні переломи рук та ніг. Та найгірша – травма хребта. Відтак лікарі готують до надскладної операції, яка може врятувати Олега від інвалідного візка.

 

– Хлопець доставлений з політравмами. Травмою хребта.  Можливе здавлення і пошкодження спинного мозку і в давнішому повна відсутність рухів нижніх кінцівок. Готуємо його до операції. Маємо відповідних фахівців, які здійснюють такі складні операційні втручання, – каже завідуючий відділення анестезіології Петро Комар.

 

Своє розслідування розпочали і в військкоматі. Перші результати обидві структури обіцяють оприлюднити за місяць.

Попередня стаття

У Тернополі десяток брендів показали свої новинки (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині передбачають потепління і грози

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.