Школи Тернополя і Литви підписали Меморандум про співпрацю

З нагоди святкування Днів Європи до Тернополя прибула делегація з Литви разом з шкільним ансамблем. Під час візиту представники делегації підписали Меморандум про співпрацю між школами Тернополя – ЗОШ №5 та міста Таураге.

 

Таураге є містом-партнером Тернополя з 2015 року. За цей час нам вдалося налагодити співпрацю між медичними, освітніми та університетськими установами. Цього разу підписали Меморандум про співпрацю між школами. Завдяки цьому навчальні заклади зможуть посилити обмін досвідом, а також спільно, як партнери, брати участь у різних програмах, які фінансуються за кошти ЄС.

 

Варто зазначити, що місто-партнер Таураге неодноразово запрошувало до себе на відпочинок дітей учасників АТО та інших соціально вразливих категорій. Цьогоріч на відпочинок у Литву знову поїдуть кілька десятків дітей. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

На Тернопільщині псевдочиновник видурив у жінки 3 тисячі гривень

Наступна стаття

У тернополянина з банківського рахунку вкрали 110 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.