У Тернополі десяток брендів показали свої новинки (Фото)

 

До Тернополя з’їхалися знані дизайнери. У Podolyany Hall презентували колекції одягу на сезон весна-літо 2018.

 

Особливим гостем на Podolyany Fashion став український модельєр Андре Тан. Окрім показу брендового одягу, він поділився трендами сезону.

 

– Ніжні відтінки для ніжних, яскраві та кричущі для сміливих, класика для елегантних, кежуал для експериментаторів. Кожна дівчина чи чоловік може підкреслити свою індивідуальність, – каже Андре Тан.

 

Ці поради дизайнер втілив у жіночій та чоловічій колекціях. Форми,  фактури, відтінки кольорів, представлені май

стром – різноманітні. Все ж одяг для чоловіків більш стриманий. Таку моду, розповідає Андре Тан, розуміють не всі. Але чоловіки теж можуть бути в тренді, до цього варто привчати українців поступово.

 

Також на заході презентували колекції вечірних та весільних суконь AnnaMorgun, LidiaYanitska та магазин Pollardi. Яскраві повсякденні  наряди для жінок показали RinaBudarina , NachoNazarchuk&Cholak.

 

Нагадаємо, Podolyany Fashion проводиться вже четвертий рік поспіль. Щоразу на заході більшає  зіркових гостей світу моди.

 

Оксана САМЕЦЬ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині вперше змагались у турнірі бійці АТО

Наступна стаття

Призовник, який випав з 5-го поверху військкомату, може залишитися інвалідом (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.