На Тернопільщині пограбували церковного касира

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Селі Цеценівка Шумського району невідомі викрали майже 28 тисяч гривень пожертв. Кошти знаходилися у сумці церковного касира, яку жінка зберігала у себе вдома. Викрадені гроші планували витратити на ремонт місцевого храму.

Правоохоронці встановили, 62-річна місцева жителька була касиром у церкві. Гроші забрала додому, оскільки у храмі проводили ремонтні роботи. Також поліціантам вдалося встановити ймовірних крадіїв . Це – особи ромської національності, які, за словами сусідки, того дня скуповували в селі пір’я і заходили до будинку касира. Двері, зізналася власниця помешкання, буди не замкненні. Тож зловмисники потрапили в приміщення без перешкод. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

24-25 травня на Тернопільщині пройде міжнародний інвестиційний форум

Наступна стаття

На Тернопільщині столична гостя спокусилася на дорогий алкоголь

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.