На Тернопільщині посадовця ув’язнили на 5 років за отримання хабара

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині за отримання хабара посадовця засудили до 5 років позбавлення волі. Державний обвинувач довів у суді що чиновник, працюючи начальником реєстраційної служби, вимагав і одержав неправомірну вигоду у сумі 44 тисяч гривень. За ці кошти ув”язнений мав посприяти у проведенні державної реєстрації договорів оренди земельних ділянок. Договори для реєстрації земельних ділянок подав місцевий фермер. Посадовець забороняв їх реєструвати, поки не отримає за них хабар.

 

Правоохоронці затримали державного службовця на гарячому. Тернопільський міськрайонний суд погодився із позицією прокурора і визнав посадовця винним у вчиненні злочину за ч.3 ст. 368 КК України та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна. Також, відповідно до вироку суду, засуджений впродовж трьох років не має права обіймати посади в органах державної влади. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

У Тернополі ремонт дороги на Злуки завершать до кінця тижня

Наступна стаття

За урожаєм на полях Агрохолдингу «МРІЯ» слідкує безпілотник (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.