У Тернополі водій сплатить штраф за «липове» викрадення автомобіля

У Тернополі на проспекті Злуки близько 21 години невідомі викрали автомобіль марки Daewoo Lanos. У поліцію про крадіжку повідомив власник транспорту. Чоловік зазначив, що залишив автівку без нагляду із ключами в замку запалювання, а близько 21 години вона зникла.

 

Поліціанти автомобіль розшукали. Транспорт виявили в дворі сусіднього будинку, а «викрадачем» виявився товариш власника авто. Як з’ясувалося, керманич сам дав йому ключі від транспортного засобу, щоб той час від часу користувався ним.

 

На заявника патрульні склали адміністративний протокол за статтею 183 КУпАП – завідомо неправдивий виклик спеціальних служб, яка передбачає стягнення штрафу.Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині батько розшукує безвісти зниклих доньку з онучкою

Наступна стаття

24-25 травня на Тернопільщині пройде міжнародний інвестиційний форум

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.